RockStation

Geddy Lee helyesbített: Neil Peart mégsem vonul vissza

2015. december 09. - theshattered

Rush-Band.gif

Tegnap nem tudtuk hova rakni Neal Peart bejelentését a visszavonulásával kapcsolatban. Aztán megint csak kiderült, hogy csak a nemzetközi sajtó kalibrált valamit félre. Nem ez az első ilyen alkalom… Részletek a kattintás után.

Peart tegnapi nyilatkozata így hangzott: “Egyáltalán nem okozott nagy fájdalmat, amikor rájöttem, hogy mint minden sportolónak, nekem is eljött az idő, hogy... hogy kiszálljak a játékból". Szerencsére mégsem teljesen jelenti a véget az a „kiszállás”, Geddy Lee tegnap helyre igazította a tévképzeteket, miközben jelezte, hogy a Rush következő lépéséről még semmi ötletük. Peart pedig egyszerűen csak egy kis szünetet akar.

Szerintem nem kell ezen rágódni. Neilnek egyszerűen csak elege van a turnézásból és annak a testére gyakorolt hatásáról. Ennyit szeretnék erről mondani. Nemsokára összeülünk és megbeszéljük a dolgokat. De szerintem egyáltalán nincs semmi meglepetés abban, amit Neil mondott. Neki csak meg kellett magyaráznia a rajongók ezreinek, hogy miért nem lesz több turné. És ez az ő álláspontja."

Amikor arról kérdezték, Lee-t, hogy mi a véleménye arról, hogy megint csak a nyilatkozat egy részét ragadták ki: „Szerintem teljesen helyénvaló a dolog. Ez a dolguk. Beszélni kell valamiről, amikor nem történik semmi”.

Peart beismerte, hogy erősen vacillál, mert kisgyerekes apa lévén a nagyszabású turnék miatt akár hetekig is távol lehet a családi háztól, ami nehézzé teszi a dolgokat.

40 éve csinálom ezt. Tudom, hogy hogyan kell helyén kezelni ezeket az ügyeket. Én el tudom viselni, hogy nem lehetek a kislányommal, de az nem tetszik, hogy neki nélkülem kell lennie. Ez szörnyű érzés és ő nem tudja feldolgozni. Hogyan is tenné, hiszen még kisgyerek? Szörnyen érzem magam emiatt és a következményei miatt is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr98151480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum