RockStation

Igor'Z - Tökös rock Sopronból

2016. február 17. - sandroo

12513823_550871065065956_9211807000075900184_o.jpgFigyelmetekbe szeretnék ajánlani egy remek magyar bandát, akiket nagyjából egy évvel ez előtt volt szerencsém látni élőben és már akkor gondoltam, hogy nagyon állat dolgot hoztak össze a srácok. Azóta már felvettek egy EP-t és koncerteken is felbukkannak itt-ott. Bemutatkozik az Igor'Z névre keresztelt soproni punk/stoner/rock/grunge négyes fogat. Csekk disz!

A zenekart a 2000-es évek magyar techno DJ nagyágyúja, Igor Do’urden, mint dobos és a Sunscreenből, illetve Twin Cobrából ismerős Fekete Gergely énekes alapította 2014 nyarán, Sopronban. Még az év szeptemberében csatlakozott hozzájuk a helyi tehetséges jazz gitáros Ábrahám István, majd elkezdtek dalokat írni. Prekker János basszusgitáros személyével kiegészülve lett teljes a zenekar képe 2015 őszén. Hamarosan elkészült a punk-rock, klasszikus rock, stoner és trash metal ötvözésével egy egész estés műsor, amivel még az év decemberében színpadra is álltak. Az első hangzóanyag, egy három számos EP All Fades Away címmel 2015 őszén készült el az MD Stúdióban Schmiedl Tamás segítségével, amely anyagot lentebb lehetőségetek van végig hallgatni. Ajánlom figyelmébe minden koncert szervezőnek a bandát, mivel tényleg jól nyomják a srácok, de ez hallható a lemezen is, bár ha lehet ezt mondani, élőben még dinamikusabb és tökösebb a produkció. Szóval, aki teheti látogasson el egy Igor'Z koncertre, biztosan nem fogja megbánni. Röck & Röll!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr168396496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum