RockStation

Napalm Death, Asphyx, Cattle Decapitation koncert Budapest mellett!

2016. február 23. - csigaur

gutalaxpromo.jpg

Igaz, a cím egy kicsit megtévesztő, de csak Szlovákiáig kell utazni. Július 21-23 között kerül megrendezésre a Gothoom Fesztivál. A hetedik alkalomra olyan zenekarok vannak bejelentve, mint a Napalm Death, Marduk, Asphyx, Rotting Christ és még további remek bandák, amiket a hajtás után olvashatsz is.

Mint ahogy fentebb említettük, Budapesttől csak két és fél óra autókázás a fesztivál helyszínét szolgáló község, Élesmart. A három napra a jegy, mindössze 40 euró. A pontos időbeosztás még nincs közzétéve, de annyit kiderítettünk, hogy a Napalm Death, Cattle Decapitation és az Asphyx július 23-án lesz! Az eddig konfirmált zenekarok:

NAPALM DEATH / ASPHYX / MARDUK / ROTTING CHRIST / GRAVEWORM / CATTLE DECAPITATION / BŐLZER / BLOOD RED THRONE / DIABOLICAL / BATUSHKA / GUTALAX / HARAKIRI FOR THE SKY / AHUMADO GRANUJO / MALIGNANT TUMOUR / HELEVORN / DOOMAS / DEVANGELIC / WEEPING SILENCE / DIVINE CHAOS / ATTACK OF RAGE / STEEL ENGRAVED / DAYLIGHT MISERY / INFERNO / NEVALOTH / NATURAL BORN FUCKERS / POSTHUMOUS BLASPHEMER / MORTALLY INFECTED / PERVERSITY / INFER/ BRAINSCAN / ANIME TORMENT / HOLOTROPIC /SIX DEGREES OF SEPARATION / DESIRE FOR SORROW / INFERNAL TENEBRA / R.E.T. GALADRIEL / OBLITERATE / TOTEM / MAJSTER KAT/ COLDBLOODED..

gothoomlogo.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr108411828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum