RockStation

Evermore – Itt a Middlemist Red második klipje

2016. március 02. - sunthatneversets

mmr_2016_by_komroczki_dia.jpg

A Bem moziban forgatta legújabb klipjét a Middlemist Red, mely a legújabb, Evermore című dalukhoz készült. A zenekar legközelebb március 4-én, az Akvárium Klubban lép fel. (Fotó: Komróczki Dia)

2014-es Supersonic Overdrive című bemutatkozó nagylemezük után, itt a csapat új dala, amiben a megszokott hangzást szintetizátorokkal egészítik ki, jelezve ezzel is a várhatóan még idén megjelenő második nagylemez hangzásvilágának ívét. A dalt Nagymaroson, az R33 Stúdióban rögzítették, a Képzelt Városból is ismert Miskolczi Márton hangmérnökkel, míg a klip készítéséért maga a zenekar felelt: „Régóta szerettünk volna magunknak klipet csinálni, most pedig az Evermore adott volt a feladathoz, így februárban pár órára kibéreltük a Bem Mozi mozitermét és ott forgattuk le az egész klipet, Komróczki Dia fotósunk segítségével. A videó vágását és szerkesztését magunkra vállaltuk, Sománál dolgoztunk vele egy egész éjszakán át, majd ismét egy barátunkat, Matos Gergőt (Isle of Man), kértük meg, hogy végezze el a klip utómunkálatait. A koncepció az volt, hogy próbáljunk meg magunktól egy minél egyszerűbb és látványosabb imázs-klipet összehozni. Nagyon elégedettek vagyunk a végeredménnyel”- summázza a videó történetét Ürögdi Ábel, a zenekar dobosa.

A Middlemist Red a hollandiai Eurosonicon indította az évet, ahol két nagysikerű teltházas koncertet is adtak, tavasszal pedig egy újabb showcase fesztivál, a Tallinn Music Week felé veszik az irányt, nyáron pedig több európai fesztiválon és klubban koncerteznek. Ám előtte a hazai közönségnek játszanak, március 4-én az Akvárium Klub KisHalljában, ahol az Evermore mellett egy vadiúj dal premierje is lesz. Vendégük a pszichedelikus és elektronikus zene határmezsgyéjén táncoló Kaktus lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr848433908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum