RockStation

Marty Friedman nem szereti kézfogást, mert...

2016. március 07. - theshattered

friedman.pngA talán nem túl izgalmas cím mögé rejtett hír persze eggyel érdekesebb, hiszen a volt Megadeth gitáros nagyon praktikus okokból kerüli a pacsizgatást. Egyszerűen nem szereti, ha megszorítják a kezét.

"Több okból sem szeretem a kézfogást, de egyik sem az, hogy egy seggfej lennék, vagy hasonlók. Inkább ölelek meg valakit, vagy paskolom meg a hátát, vagy bármit." - fejtette ki a gitáros - "A kézfogás, ha éppenséggel egy gitáros vagy, a munkaeszközöddel történik. Aztán ha odajönnek a nagydarab srácok, izgalmukban még a szart is kinyomják a kézfejemből. És ez szerintem nagy hülyeség. Odajönnek a srácok és elmondják, hogy mennyire szeretik a játékodat már ötven, vagy ki tudja hány millió éve és aztán úgy megszorítják a kezedet, hogy soha az életben nem fogsz tudni többé gitározni. Egyszerűen nem értem. De tudod, ez egy szükséges rossz. Megpróbálom elkerülni, amikor csak lehet."

"A kezeiddel játszol a hangszeren ." - folytatta Friedman - "Miért nem lehet egyszerűen csak meghajolni, mint Japánban? Azt szeretem. Nincsenek bacik sem. Zseniális! De mivel a rajongóimat mindennél jobban szeretem, ezért ha kezet szeretnének fogni, hát legyen. De ha olyan helyen van dolgom, ahol körülbelül kétszáz emberrel kell találkoznom egyszerre, vagy pár százzal egy nap alatt, mindig megkérek valakit, hogy szóljon: ne fogjanak velem kezet, mert dolgoznom kell és nem tehetem meg. És tényleg nem azért van ez, mert seggfej lennék. Azért van, mert másnap gitározni szeretnék."

Szóval ha legközelebb összefutnátok valahol a fürtös hajú gitárossal, inkább vessétek őt a kebletekre. Biztos jobban fog örülni, mint egy pacsinak.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr58449664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum