RockStation

Lo Lamento - Hallgasd meg a Love and Death új dalát

2016. március 16. - theshattered

lolamento.jpgBrian "Head" Welch, a Korn gitárosa mondhatni mozgalmas év elé néz. Egyrészt stúdióban van az anyabandával és dolgoznak az egyelőre cím nélküli 11. Korn lemez anyagán, másrészt a legújabb, sorban negyedik könyve is rövid időn belül napvilágot lát. Ha ez nem lenne elegendő, a szólócsapatából alakult Love and Death-ről sem feledkezett meg a bakersfield-i, a friss könyve promójaként meg is jelentettek egy új dalt, mely a Lo Lamento címet kapta a keresztségben. Albumról egyelőre nem tudunk, de éhségcsillapításnak egyelőre ez is tökéletesen megteszi.

"A Lo Lamento ötlete a producerünktől, Jasen Raunch-tól és Mark Holeman írótól jött még az előző album idején." - mondta Welch a dal kapcsán - "Először az I W8 4 U eredeti refrénje volt a téma, de túl dallamosnak találtuk oda és sejtheted, hogy csak elrontotta volna a dalt. Számomra a Lo Lamento szövege nem más, mint egy kép a hűtlenségről és a romokban heverő egykori tökéletes párkapcsolatról."

A május 17-én megjelenő könyv, melynek angol címe With My Eyes Wide Open: Miracles and Mistakes on My Way Back To Korn lesz, Welch életének azon szakaszát mutatja majd be, amikor épp nem a Korn-ban pengette a héthúrost. Ebben az időszakban úgy kellett az apai szerepben is helytállnia, hogy közben a depresszióval és az önpusztítással is harcolnia kellett. A szólópályáját is ekkoriban kellett felépítenie, szóval akad majd olvasnivaló bőven a könyv lapjain. Head többek között beszélni fog egy régi jó barát árulásáról és annak hatásairól, de persze szóba kerül az is, hogy hogyan sikerült visszatérnie a Korn berkeibe és újra felépíteni a kapcsolatot a zenekar tagjaival, akiket azóta már újra a családjának tekint.

Magyar kiadásról egyelőre nem tudunk, az angol nyelvű verzió többek között Welch honlapján már előrendelhető.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr778480556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum