RockStation

Újjászületett a Stuck Mojo! Jön az album, van új szám!

2016. március 27. - csubeszshuriken

stuckmojonewlineup2016_638.jpgHosszú várakozással töltött idő után a banda rajongóinak érkezik az újabb csemege, ugyanis kilenc évvel az utolsó felvétel után, most új albummal érkezik a Stuck Mojo.  A banda neve abszolút a kilencvenes évekhez köthető, ahol az akkor pörgő zenei címkék közül a rap metál volt amit legtöbbször megkaptak, de igazából egész széles stílus skálán mozogtak az 1995 és 2008 között kiadott lemezeik. Amiket most újabb anyag követ Here Comes The Infidels címmel. Aminek a borítóját szintén itt lejjebb láthatjátok

stuckmojoinfidelscover.jpg

A készülő új album, azonban markáns változást hoz, mert a frontember Bonz távozott a zenekarból és a helyére új énekes érkezett Robby J. személyében. Tehát ez lesz az első album, ahol a Bonz mellett a szintén alapítótag Rich Ward gitártémáira, valaki más hozza majd a szöveget. A már előrendelhető, de majd csak Június 25. -én megjelenő lemez producere pedig Andy Sneap lesz, aki Exodus, Megadeth és még több tucatnyi nagy név lemezei kapcsán lehet ismerős. A srácok az albumról egyébként azt nyilatkozták, továbbra is éles nyelvű, szigorúan kritikus és a Stuck Mojo hagyományait abszolút követő anyag lesz. Ez pedig az itt található vadiúj nótából is kiderülhet akár, aminek a címe Verbal Combat.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr108527024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum