RockStation

Új könyvvel jelentkezik a Slipknot

2016. március 29. - KoaX

slipknot_konyv.jpg

A Slipknot mellett nem lehet csak úgy szó nélkül elmenni a rock-metal zene történelmében. Amikor már mindenki azt hitte, hogy nem lehet nagyot robbantani, akkor kilencvenkilencben a kilenc tagú formáció megmutatta a világnak, hogy milyen a szívből jövő gyűlölet. Paul Harries fotós tizenöt éven keresztül folyamatosan ott volt a zenekar mellett. Az ő fényképeiből készül most egy könyv, ami rengeteg érdekes, sosem látott fényképet fog tartalmazni. A Dysfunctional Family Portraits címet viselő könyvet a hithű rajongók már holnaptól meg is vásárolhatják a neten keresztül.

ss.jpg

Paul elmondta, hogy a zenekart fotózni nem egy egyszerű dolog. Kilenc ember folyamatosan mozgásban van és nem tudhatod, hogy ki milyen lábbal kelt fel. Azért is szerette a Slipknot-ot fotózni mert albumról albumra megújult a zenekar. Persze számára nem az volt csak fontos, hogy zeneileg, hanem hogy külsőben is. Így nehéz volt kifogyni a jobbnál-jobb képekből. Ha IDE kattintasz megtudod vásárolni a kis könyvet/füzetet, ha pedig IDE akkor Paul képei közül láthatsz párat.

slipknot1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr398534036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum