RockStation

Old Heart Falls - Itt az első fecske az új Katatonia lemezről!

2016. március 30. - theshattered

katatonia-the-fall-of-hearts.jpgHabár az új gitárossal és dobossal erősítő friss Katatonia korong, a The Fall of Hearts május 20-i megjelenése még nem nevezhető közelinek, Jonas Renkse-ék máris bemutatták az első dalt a tizedik nagylemezükről. Hölgyeim és uraim, tessék felkészülni a legújabb melankóliaadagra, itt az Old Heart Falls!

Az énekes, Jonas Renkse a következőket tette hozzá a dalhoz: “A dalok buja szerkezete, a jól kivehető dimanika és a fülbemászó refrén mind jellemzőek a legtöbb Katatonia kedvencre. Az Old Heart Falls is megfelel ezeknek a kritériumoknak, de nem ez lesz a jellemző az új lemezen. Van még a tarsolyunkban ez-az"

katatonia2016.jpg

"Nem akartuk, hogy egy újabb "betűcirkusz" legyen a videóból, ahol akrobata módon versengenek a betűk egymással - tette hozzá magáról a videóról Anders Nyström - úgyhogy úgy döntöttünk, hogy egy egyszerű és földhözragadt videót készítünk majd a dalhoz. 30 éve, amikor még az underground kazettacserélgetés ment és nem voltak számítógépek, nekünk is kézzel kellett megírni a leveleket, vagy amikor nagyon motiváltak voltunk, akkor írógépet használtunk. Tisztán emlékszek, amikor szalagos írógéppel írtunk közvetlenül a papírra, az olyan érzést adott, amit a mai számítógépek már sosem fognak visszaadni. Szóval eldöntöttük, hogy pár percre visszahozzuk ezt az érzést. Elmondtuk az ötletünket egy tehetséges barátunknak, Lasse Hoile-nak, aki megadta a végtisztességet ennek a gyönyörű Royal írógépnek, mielőtt az visszatérne a kezdetekhez és újra porrá lenne..."

 

'OLD HEART FALLS' LYRIC VIDEO REVEALED We present the first full track in the form of a lyric video, entitled 'Old...

Közzétette: Katatonia – 2016. március 30.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr548546896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum