RockStation

Al bácsi új projektje - Surgical Meth Machine

2016. április 02. - csubeszshuriken

ministryalbeer.jpgTalán senkinek nem kell bemutatni Al Jourgensen bácsit a Ministry frontemberét. Aki pedig vágja a csókát, az valószínűleg azt is tudja, hogy az utóbbi években őt - bár nem kérdés, hogy nagy dolgokat tett le az asztalra - nem nagyon kell komolyan venni és akkor még diplomatikusan is fogalmaztunk. Most azonban újabb zenei ötlet pattant ki súlyos elméjéből és a Surgical Meth Machine nevű projektből szerintünk az is kiderül, hogy túl komolyan azért ő sem veszi saját magát...

Az új név alatt egyébként lemez is fog megjelenni, méghozzá április 15. - én a Nuclear Blast gondozásában és még egy újabb videó is készült, hogy kellőképpen rá tudjunk hangolódni az új bulira. Al bácsi egyébként a videóval kapcsolatban elmondta:"Gondolt mindannyiunkra, így készített egy klassz kis házi videót az utolsó Las Vegasi kiruccanásáról nekünk, de int, hogy vigyázzunk, ne kísérletezzünk hasonló bulival, ha csak nem vagyunk keményen beállva." Hát igen, az öreg Al mindig bolondozik.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr408553396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum