RockStation

Nemsokára jön az új Tankcsapda DVD

2016. április 07. - theshattered

tankcsapda_promo_amerika_letoltheto_foto.jpgÚjra felpezsdült az élet pici hazánk legnépszerűbb rockzenekara körül. Sajnos nem új albumról van egyelőre szó, hanem egy újabb DVD-ről, mégis jó eséllyel érdemes lesz rá beruházni a Tankok rajongótáborának.

A Három rohadék rockcsempész címre keresztelt, Lévai Balázs által készített dokumentumfilm a Tankcsapda 2014-es évét fogja felölelni, azt az időszakot, amikor a zenekar a negyedszázados felállását ünnepelte. A film többek közt betekintést nyújt majd a tavaszi Európa turnéba, a lemez- és klipkészítésekbe, koncertekbe és backstage jelenetekbe is.

A DVD, ahogy az utóbbi pár évben minden Tankcsapda kiadvány, az egyik hazai benzinkúthálózat töltőállomásain lesz kapható. A megjelenési dátum: május 13. További infókat a megjelenés hivatalos Facebook eseményében találtok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr78574104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum