RockStation

Greyson Fletcher - Gördeszka és Death Metal

2016. április 12. - csubeszshuriken

maxresdefault_5.jpgA nyolcvanas évek végétől a jóféle gördeszkás videók - sokszor rongyosra másolt vhs kazettákon, vagyis kőkorszaki eszközkészlettel - úgy terjedtek a kockás ingbe burkolt, meredekebb pályára hajazó fejei között, mint a bozóttűz. Lucskosan átitatva mindig a gondos underground zenei környezettel. Ez a tradíció pedig úgy tűnik töretlen..

Deszkás film aligha készülhetett el az aktuális vagy old school metál és hardcore punk nóták, illetve időnként mondjuk a Primus kuriózum szerzeményei nélkül. Ezért is klassz belefutni ma is egy olyan 2015 - ös videóba, ahol az Element által szponzorált nagyszerű deszkás, azaz Greyson Fletcher a Bolt Thrower utolsó Those Once Loyal című stúdiólemezének a nyitótételét választja egy kis gördeszkázáshoz és képi anyag címét - In Perdition - is az említett zenekar lógójának megfelelő betűkkel tünteti fel. A kapocs a két szubkultúra között úgy tűnik hát, hogy töretlen. Csapassátok a videót a hajtás után, ahogy kell.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr268590146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum