RockStation

A Skindred énekesének régi bandája újratöltve - Új Dub War videó

2016. április 15. - csubeszshuriken

71368756-8e99-4a8c-8de1-98eeb26d2756.jpgKörülbelül 20 évvel ezelőtt jelent meg Wrong Side Of Beutiful címmel az utolsó Dub War lemez. Most pedig az egyedülálló brit fúzió metál és reggae között ismét új fordulatot vesz.

Ők az a banda akiket 1995 - ben majdnem látott a közönség Budapesten a pályájuk csúcsán a második Pain albumot követően a Biohazard előtt - ha eljöttek volna - és akikről még azt érdemes tudni, hogy énekesük ugyanaz a Benji Webbe, aki miután ez a formáció a kilencvenes évek második felében passzívba váltott át, megalapította a Skindred nevű bandát. Most azonban, az utolsó stúdiólemez után két évtizeddel, a mindig különlegességek idejének számító Record Store Day - hez időzítve újjászületett a néhai angol punk ragga metál crew. Akik új kislemezzel és klippel is frissítenek egyszerre. Benji nyilatkozata szerint mindig benne volt ez a pakliban és most végre minden lehetőség adott volt, hogy megelevenedjen ismét ez a nagyszerű történet. A zsír új videó pedig itt pörög frissen, ropogósan.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr488630478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum