RockStation

Make Noise Not Music! Egy este az anti-zene jegyében

2016. április 15. - csigaur

mulkantimusic.jpg

Április 27-ét mostantól kezdve minden bizonnyal az anti-zene világnapjának hívhatjuk, ugyanis nem akármilyen zenei produkciókat láthat az, aki ellátogat majd a mindenki által kedvelt DRRPNC-jébe.


Az egy személyt megtestesítő MULK 2006 óta létezik ebben a formában, és számos kiadvány után most fogja először tiszteletét tenni hazánkban. Zeneileg a breakcore, cybergrind, goregrind határait súrolja egy nagyon szélsőséges, beteg előadás formájában. Az élő felvételeit megnézve, kevésbé sem hallgatóbarát előadást várhatunk tőle, amit biztosan egy időre megjegyez magának az ember.

Turnépartnere Angliából YUDLUGAR, aki a black metalt ötvözi a break/speedcore-ral. Remélhetőleg az ő performansza sem fog kívánnivalót hagyni maga után. Hazai részről a zajról olyan becses előadók fognak gondoskodni, mint DROGDED, UXTYEK, és a HIPERMARX formációja.

Akit egy kicsit is vonzanak a betegebb zenék, annak garantáltan itt a helye!

A kezdés: 20.00!
Zenekari támogatás: 1000 forint

mulk.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr958627152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum