RockStation

Érdekel, hogy melyik Axl Rose kedvenc AC/DC száma?

2016. április 26. - theshattered

rosescooter.jpgAz éppen még a gipszével sínylődő, hamarosan az AC/DC frontján jeleskedő Axl Rose-t sikerült néhány rajongónak elkapnia, mielőtt épp repülőre szállt volna a Coachellás buli után, ahol néhány rövidebb kérdést is fel tudtak tenni a láthatóan egy cuki kis rolleren közlekedő Rosenak.

Hogy egyből lelőjük a poént, az egyik rajongói kérdésre megtudtuk, hogy Rúzsa Sándorunk kedvenc AC/DC dala a Touch Too Much. Egy másik kérdésre válaszolva elárulta, hogy néhány hétig még tuti rajta lesz a gipsz, egy harmadik szerencsés pedig a Coachellás koncertekről kérdezte Roset melyre a következőt válaszolta: "A bulik elég jók voltak. A közönség bámulatos volt, nagyon jól esett." Majd hozzátette: "Az első show jó volt, a második már sokkal jobb. A közönség is jobban vette a lapot."

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr648664666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum