RockStation

Tekerd neki, mint Kerry King! Hamarosan debütál a Slayer bringa!

2016. május 12. - theshattered

image_1655.jpgA BMX életstílussal foglalkozó márka, a Subrosa összefogott a Slayerrel, hogy létrejöjjön az utóbbi évek egyik legfurcsább merchterméke, a Slayer bicikli. A többféle méretben/formában kapható drótszamarakról lentebb több képet is mutatunk.

A Subrosa márkaigazgatója, Ryan Sher szavai következnek: "Nem is találhattunk volna jobb módot a fennállásunk tizedik évfordulójának megünneplésére, mint összefogni a Slayerrel, hogy megalkossuk a valaha volt legvadabb bringákat. Izgatott vagyok és tényleg már alig várom, hogy bemutathassam nektek a Subrosa/Slayer együttműködés gyermekeit.

image_1656.jpgA BMX-esek mindig is szerették a metalt. Akár a bringások füleibe szólt, miközben áthasítanak a városon, akár egy verseny háttérzenéjeként, vagy a leghíresebb és leghatásosabb videók aláfestéseként, a Slayer mindig fontos része volt a dolognak.

image_1657.jpgMegtisztelve érezzük magunkat, hogy összefoghattunk a Slayerrel ebben a projektben. Olyan bringákat akartunk készíteni, amit a BMX-esek tényleg tudnak használni és olyan megjelenéssel akartuk betársítani, ami a Slayernek és a rajongóinak is egyaránt megfelel, a kinézete pedig méltó a zenekarhoz és elüt minden eddigi dolgunktól.

sub_slayer700c_side.jpgAz együttműködéshez használt "Cradle To Grave" (Bölcsőtől a sírig) téma minden korosztálynak tetszeni fog. Legyél akár Subrosa, vagy Slayer rajongó, a rajongás egy életre szól!"

A kerékpárok októbertől lesznek elérhetők, minden fontos infót megtaláltok a termékcsalád hivatalos oldalán, ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr488708962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum