RockStation

Szétverte a tegnap esti vihar a RockPart Fesztivált

2016. június 26. - sunthatneversets

rockpart_16_vihar.jpg

Tegnap este az ország több pontján alakultak ki heves zivatarok: Sajnos ennek esett áldozatául a RockPart Fesztivál utolsó napja is. Az óriási széllel, villámlással érkező vihar miatt ugyanis ki kellett üríteni a fesztiválterületet és a fesztivál programjait be is zárták. Alább teljes terjedelemben olvashatjátok a szervezők közleményét

Értesítjük vendégeinket, hogy a rendkívüli időjárási helyzetre való tekintettel a rendezvényt ki kellett üríteni, be kellett zárni.

Ez a döntés az illetékes szakhatóságokkal közösen összeállított és általuk engedélyezett biztonsági terv alapján született. Ez a terv kitér a rendkívüli időjárási körülmények, mint szélerő, csapadék, villámlás. Ezek mértéke, folyamatosan egyeztetve a hatóságokkal és mérve meghaladta a biztonsági tervben foglaltakat.

A hatóságok javaslatára a biztonságért felelős személyek meghozták azt a döntést, hogy kiürítik és bezárják a fesztivált a látogatók testi épségének védelmében.

A fesztiválozók a rendezvény helyszínére szervezői kíséret mellett tudnak bejutni és értékeikhez jutni. A rendkívüli helyzetre való tekintettel a rendezvény helyszínére vasárnap 14:00-ig lesz lehetőség bejutni, addig a kemping területe is nyitva tart.

A szervezők vizsgálják a jogi következményeket és a lehetőségeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr368843894

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum