RockStation

Dupla feldolgozás albummal jelentkezik a Tankcsapda

2016. július 13. - theshattered

tankcsapda_promo_amerika_letoltheto_foto.jpgHa követed a Tankcsapda körüli történéseket, biztosan találkoztál Fejes Tamás utóbbi időben használatos pólófelirataival. A Kőbánya blues, A jel és az Egy kis anarchia alapján (hogy csak egy párat emeljünk ki) már tudni lehetett, hogy itt neves magyar rockslágerekről van szó, a ravaszabbak akár már sejthették is, hogy valami feldolgozós történet bújhat meg a háttérben. Aki így gondolkodott, megérdemli a jutalomcsokit, ugyanis valóban egy feldolgozás album fog Lukácsék kezei közül kikerülni, ráadásul nem is akármilyen.

Ugyanis a "ha már lúd, legyen kövér" elv alapján egyenesen egy dupla album lesz majd a projektből, melynek első lemezére egy hagyományos "a TCS feldolgoz, a hallgató örül, a fanyalgó fanyalog" típusú anyag fog kerülni, a második korong pedig egy tribute lemez lesz, ahol más zenekarok fogják a debreceni trió dalait remélhetőleg a lehető legváltozatosabban eljátszani.

A végeredmény sajnos csak novemberben fog a boltok (vagy benzinkutak?) polcaira kerülni, de a pontos részleteket elvileg hamarosan tudatni fogják a debreceniek. Addig pedig álljon itt az MTV Icon műsora, amely talán kicsit rávilágíthat a kettes CD tartalmára, vagy legalább annak milyenségére. Várós anyag? Az bizony!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr118883952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum