RockStation

Ozzy: "Bárcsak tényleg hős lennék!"

2016. július 25. - theshattered

0blacksabbath2014_15.jpgOzzy szerint "nagyon rendes dolog", hogy sokak hősként tekintenek rá, de sajnos saját magát nem tekinti annak - tudta meg a Teamrock.com. Bevallotta, hogy nagyon megnehezítette a saját dolgát a múltban elkövetett hibáival, elsősorban az egykori drog és alkoholfüggőségével. A három éve józan Black Sabbath énekes felidézte azt a pillanatot is, amikor a fiával közös új TV-show forgatása közben (melyről mi is írtunk ITT) erős vágyat érzett arra, hogy újra inni kezdjen.

A Goldminenak ezt nyilatkozta arról, hogy sokak hősnek tekintik őt: "Ez nagyon aranyos tőlük. Bárcsak saját magam számára is hős lehetnék néha. Jó úton haladok afelé, hogy kikészítsem magamat. Az a helyzet, hogy úgy viselkedek az emberekkel, ahogy én magammal is viselkednék. Azt hiszem, van egy egóm, de nem fogok úgy tenni, hogy 'Tudod te, ki a franccal is beszélsz?'. Ha sétálok az utcán és ezt hallom, hogy 'Hé, ez Ozzy!', én csak ennyit tudok mondani 'Fenébe, kezdődik.'. De ha nem ismernek fel, akkor meg úgy érzem, hogy valamit rosszul csinálok és azt akarom, hogy felismerjenek. Ahogy az utolsó lemezen is mondtam: 'Nem akarok örökké élni, de nem akarok meghalni sem.'"

01.jpg

Elmondásra szerint 2013 óta, mióta letette a piát és abbahagyta a drogokat, Anonim Alkoholista gyűléseken is rendszeresen megfordult. De majdnem visszaesett a fiával közös sorozat, az Ozzy And Jack’s World Detour forgatásán.

"Kubában voltam és már egy ideje csak találkozókon voltam. Ott voltunk abban az étteremben és az egyik srác mondta, hogy 'Szeretnél felmenni és szivarozni egyet?'. Felmentünk ebbe a privát szobába és kib*szott rumosüvegek voltak mindenfelé. Azt gondoltam magamban, hogy 'Nem lehet ez olyan rossz'. Aztán úgy voltam, hogy 'B*sszák meg! Először egy szivarral kezded, aztán egy löket pia jön'. Mondtam is a fiamnak, hogy 'Innen el kell mennem.'"

Azóta Ozzy minden nap találkozókra jár. "Egyfolytában azt hallom, hogy az emberekben egy újabb adag pia van, de nincs egy újabb tiszta napjuk. Nem akarom magamat ebbe a helyzetbe hozni."

Az emberi hibákkal kapcsolatban: "Rossz dolgokat mondtam és rossz dolgokat tettem is, de ember vagyok. Mostanában már megpróbálom nem elkövetni kétszer ugyanazt a hibát."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr678913010

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum