RockStation

Ozzy és Sharon házassága újra "sínen van"

2016. július 26. - theshattered

Sharon-and-Ozzy-Osbourne.jpgKorábban már volt róla szó, hogy mindenki nagybetűs és egyetlen Ozzyjának és a feleségének/menedzsernének Sharonnak a házassága egy Ozzy-féle félrelépés következtében zátonyra futott. Viszont úgy néz ki, hogy hiába volt az énekes korábbi fodrászos afférja, a házassága Sharonnal újra sínen van.

Ozzy és a fia, Jack éppen a már nálunk is említett közös dokumentumfilm-sorozatukat, az Ozzy and Jack’s World Detourt reklámozták a Good Morning Americanak, amikor szóba került a házasság téma. Az öreg a következőt nyilatkozta az üggyel kapcsolatban:

"Ez csak egy bukkanó volt az úton. Már minden újra sínen van. 'Boldogan éltek, amíg meg nem haltak...' Bárcsak megtalálnám az embert, aki ezt írta, biztos, hogy szemen szúrnám egy pálcával. Néha jó, néha szörnyű, néha elsodródtok egymástól egy időre, de egy idő után újra együtt folytatjátok az utat. Követsz el hibákat és a hibákból tanulsz, azt hiszem."

És hogy mit gondol Ozzy arról, hogy sokan hősnek gondolják? ITT megtudjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr218913798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum