RockStation

Sepultura dalt dolgozott fel a Grindmutter

2016. július 27. - theshattered

grindmother.jpgÚj dallal, méghozzá egy feldolgozással jelentkezett a metalos nagymama, a korábban teljes nagylemezzel előrukkolt Grindmother. A 68 éves jóasszony nem kisebb kaliberű klasszikus szemelt ki tánczenekarával, mint a Sepu méltán híres Slave New Worldjét, melynek eredménye lentebb hallható.

"Bevallom, nem igazán ismerem a kemény zenéket." - nyilatkozta a Decibelnek a nagyi - "De amikor meghallottam ezt a dalt, egyből beleszerettem. Így amikor Rain (gitáros) és Tyson (dobos) felajánlották, hogy felvesszük a saját verziónkat, nagyon fellelkesedtem és egyből, örömmel megtanultam a részemet. (A fiúk) Mind a ketten hatalmas rajongói a klasszikus Sepulturának és immár magamat is annak tekintem. Habár megmondták nekem, hogy ez nem grindcore, én nagyon is kihallom a hatásukat sok saját dalunkban."

És akkor jöjjön a már említett dalocska:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr988917136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum