RockStation

Nézd meg az Ossian új videóját!

2016. augusztus 12. - theshattered

ossian_2016_promo_photo.jpgÚj klippel jelentkezett az idén a 30. életévét betöltő Ossian. A zenekar eme jeles évfordulót természetesen a közönséggel együtt is megünnepli, méghozzá szeptember 10-én a Barba Negra Trackben. A már előre is nagyszabásúnak elkönyvelhető koncerten az előzenekar a Dalriada lesz, de Kalapács József és Szijártó Zsolt is tiszteletét fogja tenni a deszkákon. De térjünk vissza a videóra! A jelen cikk tárgyát képező kisfilm a hihetetlenül sikeres Fényárban és Félhomályban lemez A Régi Láng című dalára készült a Mihaszna filmesek által. A szépen komponált jelenetek alapjai főleg Tatán és Tatabányán készültek, a látvány pedig garantált!

Az Ossian legújabb lemeze, a zenekar életművének balladáiból készült válogatáskorong már kapható azokon a bizonyos benzinkutakon.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5710261794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NZperX 2016.08.12. 12:57:43

Ez egy nem túl jó Piramis dal nem túl izgalmas feldolgozása, ugye?
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum