RockStation

Így néz ki a Rainbow Bar udvarán felállított Lemmy-szobor

2016. augusztus 26. - theshattered

Motorhead-3.jpgPár napja mi is hírt adtunk róla, hogy a legendás Los Angeles-i szórakozóhely, a Rainbow Bar & Grill kerthelyiségében emléket állítanak a nem kevésbé nevezetes egykori törzsvendégnek, Lemmynek. Büszkén jelentjük, hogy megtörtént a leleplezés, a szobor a következőképpen néz ki:

lemmyszobor.jpgAz avatón több nevezetes rocksztár mellett a Motörhead menedzsere, Todd Singerman és Lemmy barátnője, Cheryl Keuleman is tiszteletét tette, ahol Singerman a következő szöveget mondta: "Ugyanúgy tekintek rá, mint Johnny Cashre, a Beatlesre és a többiekre. Nem szarozott, sosem játszotta meg magát. Úgy ment fel a színpadra, mintha hazament volna. Ilyen embert többet nem lehet találni."

Keuleman ezt tette hozzá: "Lemmy egyik legnagyobb félelme az volt, hogy a halála után el fogják felejten. Mostmár halhatatlan lett. Soha senki nem fogja elfelejteni, mert egy isten volt. Egyszerre volt ember és isten."

Az avató előtt egy All-star tribute bulit is csaptak a nagy öreg emlékére, a műsorban vegyesen játszottak a különböző zenekarok régi nagy klasszikusaiból, itt látható egy kis szelet belőle:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8611651632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum