RockStation

Vegyél részt a klipszemlén!

2016. szeptember 09. - KoaX

klip.png

Idén második alkalommal kerül megrendezésre szeptember 29-30 között a Magyar Klipszemle a budapesti Toldi moziban. Miért is fontos ez a mi szemszögünkből? A Hajtás után minden fontos infót megtaláltok!

Az eddigi évek során már többször megosztottunk veletek videóinterjúkat illetve kisebb videókat, amit az egyik kollégánk készített. Most abban a szerencsés helyzetben van, hogy az egyik munkáját beválogatták a Magyar Klipszemle legjobb száz klipje közé. Ráadásul a képi anyag egy eléggé underground HC punk zenekar zenéjére készült. Az ANTAL- Huhogány című dala, összesen harmincöt másodperc és ehhez készült a rövid klip. Támogassátok a zenekart, illetve a készítőt egy szavazattal. Az alkotásra ITT tudtok szavazni! Aztán, ha úgy tartja kedvetek látogassatok el majd a Toldi moziba és nézzétek meg nagyban is a klipet! 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr911690097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum