RockStation

Angel Of Fire - Kiadatlan dal a Temple Of The Dogtól

2016. szeptember 19. - sunthatneversets

temple_of_the_dog.jpg

Szeptember 30-án a Universal Music gondozásában jelenik meg a Temple Of The Dog egyetlen albumának huszonöt éves jubileumi újrakiadása. A Brendan O’Brien által újrakevert anyagon extrák is lesznek, többek között az alább meghallgatható eddig kiadatlan demódal.

A lemezen helyet kap három, Adam Kasper által készített mix a Say Hello 2 Heaven, a Wooden Jesus és az All Night Thing dalokból. Az igazi ritkaságok azonban a második korongon lesznek, ugyanis az azon szereplő hét demófelvételből öt kiadatlan volt eddig, két dalt pedig korábban semmilyen formában nem hoztak nyilvánosságra. A jelenlegi Soundgarden és a Pearl Jam tagjaiból álló zenekar öt amerikai városban koncertezik is ősszel és Mike McCready gitáros szerint, ha a bulik jól sikerülnek nem kizárt, hogy lesz folytatása a dolognak. Az egyébként teltházas bulikon úgy néz ki viszont nem lesz ott Eddie Vedder.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5511722325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum