RockStation

2018 előtt biztosan nincs új Slayer-album

2016. szeptember 23. - sunthatneversets

0113.jpg

De már az is nagy szó, hogy lesz. A Slayer jelenleg is turnézik Amerikában és Tom Araya basszer/énekes pár interjúban már kifejtette, hogy a koncerteket leszámítva manapság már egyáltalán nem élvezi a turnézást. A Miami New Times a napokban Kerry King gitárossal készített interjút és megkérdezték tőle, hogy meddig  marad még aktív a Slayer.

„Nincsenek terveim a végjátékkal kapcsolatban, de nem a színpadon szeretnék meghalni. Jó hír, hogy hét vagy nyolc dalunk megmaradt a legutóbbi lemez munkálatainak idejéből, és ezeken már a szöveg sem fog változni. Felvettük őket, és úgy szólnak, mint a Repentless dalai. De még ezek mellett is vannak ötletek, csak a stúdiózásra kellene időt találnunk. A lemezkiadó már most is érdeklődik ezzel kapcsolatban, de szerintem legkorábban jövő év vége vagy az azt követő év eleje előtt nem nagyon fog összejönni a stúdiózás. Viszont soha nem tartottunk még ennyire előre a munkálatokkal.”

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3911737193

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum