RockStation

Randy Blythe ugrik be az Eyehategod frontjára

2016. szeptember 23. - theshattered

randyblytheartisan2015_638.jpgMint ismeretes, az Eyehategod énekese, Mike IX Williams egészségügyi okokból nem tudta vállalni a zenekara New Orleansban és Richmondban tervezett koncertjét, ahova átmeneti jelleggel Phil Anselmo ugrott be erősíteni. Egyelőre úgy néz ki, Williams állapota továbbra sem javul megfelelő mértékben, így a banda régi jó barátja, a Lamb Of Godos Randy Blythe ugrik be acsarkodni kicsit a Dischargedzsal és a Toxic Holocausttal közös turnén.

"Kihangsúlyozom, ahelyett, hogy lemondtuk volna ezt a remek kis turnét, úgy döntöttünk, hogy az Eyehategod száz százalékon pörögve folytatja az utat." - mondta Williams - "Ez a turné nagyon fontos nekem, mivel a Discharge nagyon nagy hatással volt rám, de az egészségügyi állapotom miatt képtelen lennék minden este a legjobb formámat hozni. Ezért került a jó barátunk, a Lamb Of Godos Randy Blythe a képbe.

Randyt már a '90-es évek eleje óta ismerjük, amikor is az Eyehategod Virginiai bulijakor Randall megengedte, hogy a kecójában lógjunk. Nagyszerű idők voltak, nagyszerű barátokkal. Így, hogy Mr. Blythe beugrik az énekes pozícióba, az események szépen körbeérnek.

Hogy Philip Anselmo segített ki minket két kiemelten fontos koncerten is, már két felsőligás emberrel is dolgozhattunk. Nekem orvosi segítségre van szükségem, de amilyen hamar csak tudok, visszatérek a zenekarba. Köszönöm szépen mindenkinek!"

"Mindenki, aki ismer engem, jól tudja, hogy nagy Eyehategod fan vagyok." - tette hozzá Blythe - "Már számtalanszor láttam őket, az egyik régi projektem is feldolgozta a Dixie Whiskeyt egy Eyehategod tribute albumra. Hordom a cuccaikat, még egy kib*szott Eyehategod tetoválásom is van, amit még New Orleansban varrattam. Kétségtelenül ők az egyik legnagyobb kedvenceim. Már a '90-es évek óta barátok vagyunk a srácokkal, igazából már hamarabb ismertem őket, mint a saját zenekari társaimat, ráadásul az Eyehategodos srácok sokszor jártak nálam, amikor Richmond felé vezetett az útjuk. Szóval egy kicsit nehéz ezt mondanom, de 'Nagyon örülök, hogy engem kértek meg a srácok, hogy ugorjak be Mike IX Williams helyére a most következő Discharge és Toxic Holocaust turnén'. De igazából ezt nem tudom teljes örömmel kijelenteni, hiszen rajongóként és ami mégfontosabb, barátként sem akarnék mást látni a zenekar élén, mint Mikeot. Mike IX az Eyehategod hangja és túlzottan is tisztelem ahhoz mind barátként, mind zenészként és szövegíróként, hogy másképp gondolkodjak róla. Mi mást is mondhatnék, mint hogy több, mint megtisztelve érzem magam, hogy kisegíthetem az Eyehategodot a soron következő turnéjuk alatt.

Amikor megkértek, hogy Mike IX egészségügyi gondjai miatt én ugorjak be, egyből mondtam: 'Benne vagyok, de csak akkor, ha a srácok a zenekarban is rábólintanak, főleg Mike. Máshogy nem mehet.'

Mivel beszéltem vele, jól tudom, hogy Mike nagyon le van törve, hogy nem vehet részt a turnén, főleg, hogy a legendás Discharge az egyik örökös kedvence. Ez egy hatalmas áldozat tőle, hogy mivel nem lenne képes minden este színpadra lépni, engedi a zenekart nélküle is turnézni, amíg ő a felépülésén dolgozik.

A többieknek életben kell tartaniuk a zenekart, amíg IX jobban lesz. Bárki, aki látta már őket élőben, tudja, hogy egy Eyehategod buli színpada nem éppen a legjobb hely a pihenésre és a gyógyulásra és ez itt a legfontosabb dolog: hogy Mike IX jobban legyen.

Minden tőlem telhetőt meg fogok tenni, hogy neki is megjegyen az ideje a gyógyulásra és hogy az Eyehategod is működőképes legyen, ami nem lesz egyszerű, hiszen ez a világ egyik legsúlyosabb zenekara. Egy igazi súlyos élmény lesz, megígérhetem. Kezdődjön a földbedöngölő-anyaszomorító-erősítőkön-túli-blues! Sokáig éljen Mike IX!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9211737479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum