RockStation

Kezdd a napot szelíd mesterekkel! - Új Crippled Black Phoenix dal

2016. szeptember 30. - csubeszshuriken

crippled_black_phoenix_2016.jpg

Ha azt kérdeznéd, kik olyan nagy szelíd mesterei a mának, mint amilyen a tegnapnak még a Pink Floyd volt? Lehet azt mondanám, hogy azok a Crippled Black Phoenix. Vagy, ha még nem, akkor majd később biztos, hogy igen. Ha pedig ehhez még egy meggyőző lemez kell, az eddig meglévő nyolc után, akkor mindenképpen jó hír lehet, hogy az már a kanyarban van. Egészen pontosan pedig november 4-én fog kijönni Bronze címmel a Season of Mist gondozásában. Számunkra külön öröm, hogy a fentebb a látható zenekarfotót Réti Zsolt kollégánk készítette.

Aztán ezután nem sokkal már indul majd az Európa turné, ahol a Publicist UK és a hazai The Devil's Trade lesznek majd a banda vendégei. Ennek a rangos eseménynek pedig még egy hazai vonatkozása lesz, méghozzá, hogy december 15-én itthon is játszanak majd a Dürer Kertben. Mi előtt pedig mindezek bekövetkeznek, legyen itt egy új dal tőlük, amolyan aperitif gyanánt, csak szolidan és szelíden.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3311751799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum