RockStation

...az megvan, hogy Mikael Akerfeldt és Jonas Renkse rapdalokat írnak?

2016. október 11. - theshattered

Opeth_press_photo.jpgNem, akárhogy szeretnénk, ez nem egy nagyon tré metalos vicc felütése, hanem a tömény igazság. Na, nem kell megijedni, ez már nem friss történet, Mikael apánk egyszerűen csak nem eddig nem igazán reklámozta a nagyközönség felé, amit talán meg is tudunk érteni. De hogy mi is volt ez és hogyan történhetett? Jöjjön hát summája a lehetetlen lemezeknek!

"Nem igazán reklámoztam eddig az interjúkban, de a Jonasszal, a Katatonia énekesével közös rapbandánkkal még demókat is csináltunk. Csórók voltunk, nem volt pénzünk, viszont volt egy vagonnyi szabadidőnk, mert a zenekaraink épp nem voltak úton. Szóval felvettük ezeket a demókat, melyekből az egyik egy közös rapbandánké volt. Szóval igen, rappeltem is... svédül."

És hogy valamikor napvilágot látnak-e ezek a felvételek? "Hogy őszinte legyek, nagyon szar lett. Hihetetlenül szar. Nem voltunk elég idősek ahhoz, hogy egy ilyet meg tudjunk csinálni. Egyszerűen csak elszívtunk néhány cigit, megittunk néhány kávét és csináltunk néhány idióta side projektet. Volt country zenekarunk, rapbandánk... volt egy olyan zenekarunk is, amelyben a zene csak fingból állt. Az volt a Heinz, a Heinz bab után. Nem vagyok benne biztos, hogy fel akarom-e tölteni ezeket az internetre, de jó poén lenne leülni valakivel, akire felnézek és megmutatni neki ezeket."

Mi úgy vagyunk vele, hogy biztos meg van ezeknek a szalagoknak is a szépsége. Ti kíváncsiak lennétek ezekre az underground csodákra?

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1411789247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum