RockStation

Élj úgy - új szöveges videó az Echonaldtól

2016. november 07. - sunthatneversets

echonald_2016.jpg

Megjelent az Echonald zenekar új, Élj úgy című szöveges videoklipje, amely fontos a zenekar, és persze a barátok, rajongók számára is. A zenekar születésnapi koncertjén forogtak a kamerák, a felvételek pedig a klip alapját képezik, így nem csak a szöveg kap fontos szerepet, hanem a zenekar és a közönség is megjelenik.

A Tíz év Echonald című lemezen szereplő dal sokak számára kedves a mondanivalója miatt, mély jelentéssel bír, amely a szürke hétköznapokat szebbé teheti, emellett a zenei elemek is összhangban vannak a szöveggel. A zenekar negyedik lemeze október 15-én jelent meg a Nail Records / Hammer Music gondozásában, melyek rögtön a Mahasz lista kilencedik helyén nyitottak. Koncertekkel és egyéb infókkal kapcsolatban kövesd a zenekart a különböző közösségi oldalakon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7311938257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum