RockStation

Így reagáltak kedvenceink Donald Trump győzelmére

2016. november 09. - theshattered

trump.jpgA politika, habár jó, ha el van különítve a zenétől, mégis (főleg, ha szókimondó maga a banda) kibukik, hogy ki merre hajlik, ha arra kerül a szó. Nekünk nem tisztünk megítélni senki nézetét, nem is akarjuk, a következő összeállításban csupán azt mutatjuk meg, hogy a kedvenceink közül ki, hogyan reagált arra, hogy az Amerikai Egyesült Államok elnökválasztását Donald Trump nyerte meg.

Green Day:

Duff McKagan: "Szent Szar"

 Corey Taylor 1.: "Nem hittem volna, hogy az országom ennyire hülye és utálatos. Undorodom. Nem fogom azt mondani, hogy 'Én megmondtam', ha baszakodni fog veletek."

 Corey Taylor 2.: "Tegyetek magatoknak egy szívességet: szerezzetek barátokat a fekete/latino/leszbikus/meleg/biszek/transzi körökben. Szükségük lesz a segítségedre. Talán a védelmedre is."

 Ted Nugent: "Ez az a nap, amikor visszakaptuk az országunkat"

 Kid Rock:

 Chester Bennington: "Basszameg"

 Wes Borland: "Szégyellem, hogy amerikai vagyok."

 Sacred Reich:

 DJ Ashba: "Gratulálok a 45. elnökünknek."

 Tommy Lee: "Mi a jó franc történik?"

 Michael Sweet (Stryper): "Gratulálok az új urunknak és parancsolónknak!"

Nikki Sixx: "Szeretem Amerikát. Remélem, innentől már csak jobb lesz."

 Scott Ian: "Hé, nyugi van, srácok! Itt Japánban 17 órával vagyok a jövőben és minden rendben van."

 Mark Holcomb: "Így röhög rajtunk a világ többi része."

 Jake Bowen: "Amikor gyerek voltam, mondták nekem, hogy bármelyik USA polgárból lehet elnök. Nem hittem volna, hogy komolyan is gondolják."

 Paolo Gregoletto: "Egy új fejezet kezdődött az amerikai történelemben, legyen az akár jó, vagy rossz. Reméljük, mindkét oldal nyugodtan fogja kezelni az elkövetkező pár hónapot."

 Dino Cazares: "Le vagyok döbbentve, aggódom a jövőnk miatt."

Jon Bon Jovi: "Ami nagyszerűvé teszi Amerikát, az az, hogy hallatni tudjuk a hangunkat. Ma MINDANNYIAN amerikaiak vagyunk. Kezdődjön hát a gyógyulás."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5911945059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum