RockStation

Napi meglepetés: Ozzy támogatja a marihuána legalizálását

2016. november 10. - theshattered

Ozzy2.jpgHát, most erre mit mondjunk? Lepődjünk meg? Nem tudnánk. Írjunk valami vicceset, hogy ha-ha, úgysincs olyan, amit ő ki nem próbált volna miért pont a füvet ne támogatná? Vagy egyszerűen csak félvállról pöccintsük be, hogy ha akar, úgyis meg tud szerezni akármit, miért pont ő kardoskodik az ügyben? Nem is igazán szeretnénk ezt nagyon köríteni, beszéljenek helyettünk a nagy Öreg szavai.

"Az csak egy levél. A dohányban több méreg van. Az a jó a legalizálásban, hogy azok az emberek, akik eddig illegálisan termesztették, pont leszarták, mivel permetezték őket. Egy jó barátom minden nap szívott és a legrosszabb torokrákban halt meg. De ha a kormány szabályozná, lehetnének mértékek: nem keverheted ezt azzal. Nem lennél beteg tőle."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4811945827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum