RockStation

Rekordidő alatt lett dupla platina az új Tankcsapda CD

A MAHASZ eladási listának első 15 helyén csak azok az albumok szerepeltek, amelyek a MOL töltőállomásain voltak kaphatók

2016. november 28. - rockstation

tankcsapda_dupla.jpg

Kevesebb, mint három nap alatt dupla platina lemez lett a Tankcsapda „Dolgozzátok fel!” című feldolgozás albuma. A különleges, két lemezes albumon a debreceni rockzenekar által feldolgozott dalok mellett a banda legnépszerűbb számai is hallhatók olyan előadók előadásában, mint Tóth Gabi, a Wellhello vagy Ákos. A CD-t ismét csak a MOL töltőállomásokon lehet megvásárolni.

A digitális zeneszolgáltatások világában a lemezértékesítések kezdenek háttérbe szorulni, így az igazán jó albumok is csak megfelelő üzleti modellel tudnak jól szerepelni. Ékes példája a sikernek a Tankcsapda legújabb albuma, amely rekordidő alatt érte el a dupla platina szintet. A debreceni rockzenekar népszerűsége töretlen, de e kimagasló eredményben az innovatív értékesítési stratégia is szerepet játszik. Az új korongokat kizárólag a MOL töltőállomásain lehet megvásárolni 1490 Ft-ért.

A MOL és a Tankcsapda együttműködésének igazi nyertesei a rajongók. 2012 őszén indult a Tankcsapda CD-k értékesítése. a CD-ket kizárólag MOL töltőállomásokon lehetett beszerezni, a megszokott CD áraknál jóval olcsóbban, mindössze 990 forintért. Ez az akció, amely gyökeresen átalakította és felrázta a magyar zenepiacot. Az elérhető áru sorozatban azóta már közel 40 féle kiadvány érhető el változatos előadói palettát felvonultatva. A modell rendkívül sikeres, volt, hogy a MAHASZ eladási listának első 15 helyén csak azok az albumok szerepeltek, amelyek a MOL töltőállomásain voltak kaphatók.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9412005280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum