RockStation

A Nickelback nem volt vevő a kensingtoni rendőrség viccére

2016. december 03. - theshattered

nickelback_2016.jpgA pár hónapja nálunk is megfordult Nickelback annak ellenére, hogy arénákat tölt meg és vitathatatlanul ott van a leghíresebb rockzenekarok között, nincs könnyű helyzetben. A közhumornak gazdagon kitett, ráadásul jövőre új albummal jelentkező kanadai négyest folyamatosan ostorozzák valamiért, amivel érthetően kezd tele lenni a hócipőjük. Most épp a kensingtoni rendőrőrs vicceskedését lőtték le Chad Kroegerék.

Az egész sztroriról annyit kell tudni, hogy a fent megnevezett város kékruhásai, mivel (természetesen) fellépnek a közeledő ünnepek alatti ittas vezetés ellen, a normál büntetés súlyára rálicitálva a Nickelback Silver Side Up lemezének végighallgatásával fenyegették meg az esetleges szabályszegőket, hozzátéve: "ez vár azokra, akik elég ostobák ahhoz, hogy ittasan vezessenek". Nyilván ez csak poén volt, de a Nickelback illetékesei rövid időn belül eltávolíttatták a(z egyébként lentebb látható) bejegyzést.

A Facebook-posztért felelős Robb Hartlen rendőrfőnök ezt tette hozzá az esethez: "Mi csak egy kis humort próbáltunk belecsempészni az ittas vezetés nagyon is komoly témájába. Ezzel elő lehet segíteni a téma szem előtt tartását, mégpedig vicceskedő formában. Szegény Nickelback. Egy egész állam humorának súlyát magukon kell viselniük. Biztos sírnak is miatta a bank felé vezető úton. Viszont én nem riadok vissza attól, hogy szerezzek egy Nickelback albumot és azt nyomassam, miközben az ittas vezetést elkövetővel beszélgetek kicsit."

Itt pedig az eredeti poszt látható:

nickelbackkensington1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr912018695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum