RockStation

Hallgasd meg az IFI projekt bemutatkozó EP-jét!

2017. január 07. - theshattered

1.jpgMegjelent az önmagát csak "hálószoba metalnak" tituláló IFI, azaz Imre Fia Imre projekt bemutatkozó EP-je. A Tejfog négy, a metalt lehetletnyi elektronikával vegyítő jóféle dalt tartalmaz, melyek közül már kettő videót is kapott, természetesen az egészet itt, lentebb meg is nézhetitek, hallgathatjátok, mindezt IFI kommentjeivel ellátva.

"Az IFI, (hosszabban Imre fia Imre) projekt afféle „hálószoba metál” olyan dalokkal, amelyek György Imre paplana alól bújtak elő, aztán jártak házi studióról, házi studióra, így rengeteg barát tette hozzá a saját ötletét, amíg végül a hangzás elnyerte végső formáját, Pogány „Pogi” János, alias Shima kezei alatt.

Tudtam, hogy valahol az elektronika és a modern rock között akarok lavírozni, de a lényeg az volt hogy találjak valami teljesen egyéni hangzást, amiben rengeteg hatást fel lehet fedezni, de mégsem találsz rajta fogást.

2.jpgMély

Ezzel a dallal indult minden,  Tóth Bátor kollégám lakásában töltöttük a fél nyarat 2013-ban éjjel-nappal és minden ötletet  rögzítettünk amit hoztam., a brutális zombi szintik, amik együtt riffelnek a gitárokkal is az ő érdemei. Hatalmas köszönettel tartozom még az azóta a 2017-es A DAL kapuit is döntögető AnnaElza producer-asszonynak aki végig ott ült egy kanapén (amíg mi szerencsétlenkedtünk) és rengeteg tanáccsal látott el.

Anyáddal

Mindig felnéztem azokra az előadókra, akik képesek életük legkínosabb pillanatait is megosztani a nagyérdeművel. Vannak olyan dolgok, amiket már felesleges rébuszokban elbeszélni, ahányszor azt érzem, hogy sikerül ennyire egyszerűen fogalmaznom, érzem azt, hogy van értelme csinálni.


3.jpgVirágének

Régi harcostársammal Jacsó Mikivel szereztük e dalt, a nagyszerű szóló is az ő érdeme. Külön hálám az egykori Anti Fitness tag Nagy Mareknak, aki engedte, hogy végighisztizzek heteket a lakásán, mire formát öltött a szerzemény.

Tejfog

A dal eredetije Jászberényi Sándor könyvtraileréhez készült – Hozzáteszem a novelláskötet hatalmasat ment világszerte (wao)- és rendkívül hálás vagyok, hogy kiélhettem benne gitárhős énemet.

Az anyag főként azért kapta a Tejfog címet, mert első anyag, de utal a hozzáállásomra is: nem igazán szeretek fényképezkedni, sem klipen szerepelni, mutogatni magam. Az egyetlen amit magamon érdekesnek, vagy humorosnak találtam azok a rossz fogaim és az idióta vámpírszerű metszőfogak. Hát ők kerültek a borítóra."

Ha tetszett, amit láttatok, hallottatok, ITT és ITT tudjátok követni a projektet!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2112105271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum