RockStation

Visszatér az Eyehategodba Mike IX Williams!

2017. január 26. - theshattered

EHG-PHOTO-BY-DEAN-KARR.jpgÚjra színpadra áll a májátültetésen átesett Mike IX Williams. Az Eyehategod frontember folyamatosan hullámzó egészségügyi állapotáról mi is többször beszámoltunk, így örömmel látjuk, hogy a vége felé közeledik a közösségi adakozásnak köszönhetően felépülő énekes vesszőfutása.

Williams még tavaly ősszel került kórházba (az őszi dátumokat is már Phil Anselmoval, illetve Randy Blythe-al nyomta le a zenekar), ahol a változó állapotú énekes december 15-én kapta meg az új májat. Ezután már gyorsan gyógyulásnak indult, sőt, már áprilisra (egész pontosan 14-15-re) le is kötöttek egy bulit a Berserker IV fesztiválra, melyet egyenesen Mike visszatérő bulijaként reklámoznak. Ha esetleg Pontiacben járnátok akkor, mindenképp csekkoljátok le!

eyehategodberserkerfest2017poster.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5812156873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum