RockStation

Tovább folytatódik a bejelentés-áradat, a Simple Plan is ellátogat Budapestre!

2017. február 06. - theshattered

bp2017.jpgÁáh, ezt már mi sem hisszük el! Már a válogatósabb rockernek, vagy metalarcnak is alsó hangon is adósságba lesz kényszerű verni magát. A legújabb név, akit bejelentettek, az nem más, mint a Simple Plan, akik június 13-án a Four Year Strong társaságában érkeznek majd a Budapest Parkba.

Kanada már jó ideje szállítja Európába is a menőbbnél menőbb zenéket – erre egy remek példa a 2000-es évek elején robbanásszerűen betört pop-punk zenekar, a Simple Plan. A csapat nem véletlenül vívta ki magának hamar a közönség szeretetét, hiszen egy egészen egyedi, dallamos pop-ízzel keverték a klasszikus punk energiákat.

A világsiker felé már legelső lemezükkel elindultak, a No Pads, No Helmets….Just Balls című lemez pedig idén lesz 15 éves, így minden adott, hogy az ötösfogat újra turnézni induljon, hogy közönségével együtt ünnepelhesse az évfordulót. Rajongókból pedig akad elég, nem is kevés, hiszen az album a világ számos országában ért el többszörös platinaminősítést, a zenekar élete pedig egycsapásra megváltozott. A srácok tavaly jelentkeztek utoljára albummal, a Taking One for the Team pedig remekül bizonyította, hogy lassan két évtized elteltével is ott van bennük az utánozhatatlan, nyers energia.

Most viszont annak érkezett el az ideje, hogy Pierre Bouvier és csapata felidézze legnagyobb slágereit, mint például az I’m Just A Kid, az I’d Do Anything, az Addicted vagy a Perfect. A különleges turnén a zenekar diszkográfiájának egyik kiemelkedő albumát adja elő, ráadásul elejétől a végéig!

A jegyértékesítés a fanclub tagjainak 2017.02.08. 11.00-tól kezdődik ITT

Jegyértékesítés kezdése: 2017.02.10. 11.00

A hivatalos Facebook eseményt ITT találjátok

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7112187828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum