RockStation

Még idén érkezik az új Monster Magnet lemez!

2017. február 08. - theshattered

160331_monstermagnet01.jpgPontos infót még nem tudunk, de annyi biztos, hogy még az idén megjelenik a Monster Magnet új lemeze. Dave Wyndorf frontember már dolgozik egy ideje az új témákon, melyeket ha minden jól megy, már márciusban elkezdenek véglegesíteni. Mindezt a lent hallható interjúban erősítette meg, az angolul kevésbé tudók kedvéért egy kiragadott részletet le is fordítottunk.

"Én máshogy írom a dalaimat, mint a többi ember. Megírom a zenét a konyhámban, hozzá minden egyes sávot, véglegesítem valamennyire, de a szövegnek nem igazán állok neki egészen addig, amíg mindent fel nem vettem. Szóval csak ülök a konyhában, megírom a dalokat és elviszem a többieknek próbára, akikkel befejezzük az egészet. Aztán bemegyünk a stúdióba, ahogy minden jó rocker szokta, felnyomom a dobokat, a basszust, a gitárt és már majdnem meg is van. Már csak az a barom énekes kell, hogy befejezze a szövegeket és felénekelje a részét, talán egy-két vokál sávot is, aztán kész is az egész. Ahogy most kinéznek a dolgok, márciusban meg is keverjük az új lemez anyagát."

A teljes interjút az angolul tudó olvasóink itt hallgathatják meg:

Listen to "TM 651 Dave Wyndorf" on Spreaker.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3012237258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum