RockStation

Egy új Evanescence dal jöhet?

2017. február 17. - theshattered

evanescence-2016-tour-dates-tickets-photo.jpgFebruár 17-től, azaz mától elérhető el az eredetileg december 9-re tervezett Evanescence LP box-set. A banda három nagylemzét, a demo albumukat (Origin) és egy ritkasággyűjteményt magába foglaló doboz, hogy teljes legyen az élmény, egy 52 oldalas, nagyméretű könyvecskével lesz kiegészítve. Most az utóbbi, egyébként Lost Whispers címre keresztelt korongról lett meghallgatható meg az egyetlen frissnek tekinthető dal, az Even In Death. Egy másik, korábban már élőben is játszott dal ITT, a box set pontos dallistája ITT, a friss szerzemény pedig lentebb vehető szem- és fülügyre.

lp_collection.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7412267926

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

devilstrueface 2017.02.20. 19:40:10

he? friss szerzemény?
ez a szám az origins-on rajta van. tehát hat év után az első produkciójuk egy tizenhat éves dal újradolgozása, komolyan ez még lényegében kb ben moody szerzemény. elképesztő.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum