RockStation

Ilyen volt élőben a Heavy

2017. március 01. - theshattered

linkin_park_live.jpgHétfőn este élőben is felcsendült a Linkin Park legújabb dala, a címével eléggé ellentétes hangulatú Heavy. A James Corden vezette The Late Late Show színpadán az eredeti dalban is vendégeskedő énekesnővel, Kiiarával együtt adták elő a szerzeményt, melynek videóját itt, lentebb le is csekkolhatjátok.

"Először az ugrott be nekem, hogy milyen lenne, ha külsős emberekkel írnánk meg a lemezt?" - nyilatkozta Mike Shinoda a popzenészekkel való együttműködésről - "Vajon milyen lenne, ha kicsit jobbna kinyújtóznánk és nagyobb közönséget tudnánk megszólítani? És mégis ez is száz százalékosan Linkin Park és száz százalékosan magunkat nyújtjuk benne. Majdnem másfél évvel később pedig meg is tudtuk mutatni ebből az első szeletet."

A június 27-én, a Volt Fesztiválon is fellépő Linkin Park legújabb lemeze, a május 19-én megjelenő One More Light dallistája a következő lesz:

linkinparkonemorelightcd.jpg
01. Nobody Can Save Me
02. Good Goodbye
03. Talking to Myself
04. Battle Symphony
05. Invisible
06. Heavy
07. Sorry for Now
08. Halfway Right
09. One More Light
10. Sharp Edges

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7812303757

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum