RockStation

Itt egy beharangozó videó a Dimmu Borgir új koncert DVD-hez

2017. március 04. - sandroo

Diimu Borgir band 2010.jpgBiztos vagyok benne, hogy az érintettek már jól tudják, hogy a Dimmu Borgir hamarosan új albummal fogja meglepni a rajongókat.Az új lemezt megelőzően viszont egy koncert DVD-vel fognak feltüzelni a "borgir-king" -eket. További információ a hajtás után.

A Forces Of The Northern Night címmel ellátott koncert DVD április 14-én lát majd napvilágot és kapásból két koncert anyagát tartalmazza majd. Az egyik buli az Oslói Spektrumban került rögzítésre 2011 május 28-án. Különlegessége, hogy ezen a bulin a Norvég Rádió Zenekarának 53 tagja és a Schola Cantorum 30 fős kórusa kísérte a norvég hordát.A másik buli pedig a 2012-es Wacken fellépésük felvétele lesz, ahol a Cseh Nemzeti Szimfonikus Zenekar tolja az "alapokat" MC Shagrathéknak. Úgyhogy elég minőségi perceket tölthetünk majd el a lejátszó előtt, az már biztos. Addig pedig itt egy friss beharangozó videó az említett koncert DVD-hez.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3612310533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum