RockStation

Újra összefognak a rockerek, most egy lovas menhelyért küzdenek!

2017. március 06. - csigaur

bottyanlomenhely.jpg

Számtalan példa volt már arra, hogy az élőzenéért rajongó emberek (legyen az punk, rocker, hardcore fan) összefog egy-egy jó ügy érdekében. Most itt egy újabb remek alkalom, ha egy kicsit is segíteni szeretnél az állatokon.

Bár, nem nagyon szoktunk oldalunk hasábjain tribute rendezvényeket reklámozni - aminek van miértje is - de most végre egy jó ügy mellé csatlakoztak a fellépő zenészek és a koncertet látogató emberek. Az alábbi levelet kaptuk a szervezőktől:

"Ha egy ló megöregszik, vagy már nem tudja azt a teljesítményt nyújtani, amit elvárnak tőle, legtöbbször vágóhídra kerül.

A Bottyán Equus menhely öreg, beteg, vagy veszélyeztetett lovak életét menti meg, 2001 óta. Önerőből, kétkezi munkával, sajnálatosan kevés külső segítséggel. Bár a nevük sokaknak ismerős, és Európában szinte egyedülálló a tevékenységük, a tényleges támogatás nagyon messze elmarad a szükségestől, mivel az állatvédelem fogalma a legtöbb embernél a kutyamenhelyeket jelenti. A lovak mellett náluk is találnak új otthonra kutyák, kecskék, nyulak, őzek is, tehát ténylegesen szükségük van minden lehetőségre.

A menhely támogatható az OTP Bank Nyrt.11742104-20039871 számlaszámon, az egyszázalékos adó felajánlását a 18694538-2-13 adószámra lehet megtenni.

A helyszínen egy külön kijelölt pultnál is gyűjtünk majd adományokat, illetve BÁRMILYEN állateledelt, konzervet, tápot, takarmányt, amit másnap elszállítunk nekik! "

Videó az Alapítványról:


Weboldal:
http://bottyanequus.com/

A rendezvény linkjei:
https://www.facebook.com/events/197022197429312/

!!! 2017.március 17. Dürer Kert !!!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3512314247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum