RockStation

Stúdióba vonult a Satyricon!

2017. március 09. - theshattered

Satyricon 2013.jpgMár aktívan dolgozik az új nagylemezén a norvég illetőségű Satyricon. A black metalosok friss korongja előreláthatóan szeptember 22-én fog megjelenni, melyet majd egy Európa-turné is követ.

Az énekes/gitáros Satyr, akinél 2015-ben agytumort diagnosztizáltak, a következőket nyilatkozta az új anyagról: "Amikor a kórházból való szabadulásom után elkezdtük újra felvenni a fonalat, megváltozott a zene. Nem igazán tetszettek már az addig megírt témák. Nem azért, mert nem szerettem volna őket, csak egyszerűen már nem éreztem ugyanolyannak. Az elején sok gátlástalan, erőszakos, agresszív témát írtunk. Nem akarok siránkozni, vagy szomorkodni, de most sokkal ritmusközpontúbb, változatosabb és lélektelibb. Most kisebb hangsúly van az agresszív részeken."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8912322559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum