RockStation

Itt a Nergal-féle Me And That Man új videója!

2017. március 11. - theshattered

nefg.jpgElkészült a március 24-én debütlemezzel, a Songs of Love and Death-el előálló country/doom side-projekt, a Me And That Man új videója, a Cross My Heart And Hope To Die. És hogy ez nekünk miért is érdekes? Mert - ha valaki eddig nem hallott volna róla - a duó egyik tagja nem más, mint a Behemoth éléről is ismerős Nergal, azaz Adam Darski. A lengyel/brit származású John Porterrel közös zenekar friss kisfilmjét itt, nálunk is megnézhetitek (higgyétek el, érdemes!).


"Nekem azért kell a Me And That Man, hogy megtartsam a magamban az egyensúlyt. Az anyazenekarom korlátok nélkül működik, egyre nagyobb lesz, egyre érettebb, egyre bonyolultabb és sötétebb és feketébb. Ezzel ellentétben a Me And That Man pont a másik oldalon van, ez inkább művészi zene. Nem vidám zene, de felszabadít." - nyilatkozta Nergal a zenekarról.

"Emlékszem, hogy épp a berlini Mitte útcáin siettem végig, amikor szó szerint megjelent előttem ez a dal. Berohantam a legközelebbi kávéházba és őrült módjára elkezdtem írni a sorokat. A címe sokáig az is volt, hogy 'A dal, amit Berlinben írtam', vagy 'Berlini dal'. Szeretném kifejezni a legnagyobb hálámat és tiszteletemet Czeslaw Moziknak, hogy elvállalta a refrénbeli harmonika témákat, valamint Kev Foxnak és Down Kosmosnak a Figo Fagotból a csordavokálokért. Végül, de nem utolsó sorban ennek az apokaliptikus gyerekkórusnak és a szüleinek a bátorságért és a belevalóságért. Piotr Sejt Hinz és Kinga Dubicka. Jövök nektek eggyel! Élvezzétek!" - tette közzé szintén az énekes az Instagramon.

A lemez borítója a következő lesz:

solad.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr812329263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum