RockStation

Jövőre érkezik az új Between The Buried And Me nagylemez

2017. március 31. - theshattered

0betweentheburiedandme2017_16_eredmeny.jpgHamarosan elkezdi a munkálatokat a friss nagylemezén a Between The Buried And Me. A nemrégiben Devin Townsend és a Leprous társaságában nálunk is megforduló amcsi proggerek előreláthatólag 2018-ban dobják majd ki a tavalyelőtti Come Ecliptic utódját, addig viszont egy kis szünet következik majd a zenekar részéről.

Dan Briggs basszer a következőt mondta a várható fejleményekről: "Alig néhány hete érkeztünk haza a Coma Ecliptic album lemezbemutatójának utolsó köréről. Előtte viszont nagyon sok ötletet megmutattunk egymásnak, amiket a turné miatt egyelőre félreraktunk. Azóta megint ötletelgettünk kicsit. Augusztusra már le is kötöttük a stúdiót, úgyhogy van időnk valamennyit pihenni, leereszteni otthon a gőzt, kényelmesen írni és foglalkozni a már elkezdett ötletekkel. Szerintem olyan április, május magasságában állunk neki majd rendesebben a dolgoknak."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr612389457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum