RockStation

Minden, amit a Tankcsapda Arénakoncertjéről tudni érdemes

2017. április 06. - theshattered

tankcsapda1.jpgÁprilis 28-án egy nagyszabású arénabulira készül kishazánk legnépszerűbb rockzenekara, a Tankcsapda. A tavaly Dolgozzátok Fel! címen dupla feldolgozás anyaggal jelentkező, soralbummal (Urai vagyunk a helyzetnek) legutóbb 2014-ben előálló legendás trió Papp László Sportarénában tartandó bulijával kapcsolatban tegnap tartott sajtótájékoztatót és főpróbát a Barba Negra Trackben. Erről szedtünk össze pár infót nektek, benne néhány fotóval az eseményről.

img_20170405_111322.jpgAkármilyen furcsa is, ez lesz az alföldiek első önálló Papp Lászlós bulija, hiszen az eddigi nagykoncerteket mindig a debreceni Főnix Csarnokban rendezték meg a srácok.

Az este középszínpados elrendezésének köszönhetően (melyet már a Metallica bulijairól is ismerhettek) jóval nagyobb nézőtér lesz elérhető, szó szerint körbe lehet ülni a színpadot.

img_20170405_111840.jpgPersze a 360 fokos élményt a zenekar is biztosítja, ugyanis a színpadot körbe fogják majd járni, ráadásul a dobcájg is követi majd ezt a menetet.

A szokásos piró sem fog elmaradni, ráadásul látványban is nagyot fognak dobni a srácok!

img_20170405_112159.jpgSpoilerveszély! Várhatóan a Fiúk ölébe a lányok, a Mindig péntek és a Hatalom nélküli rend is arcigazításra lesz hivatott, persze a már jól ismert TCS slágerek mellett.

Sztárvendégek, plusz emberek most nem várhatók, teljeskörűen a trióra fog koncentrálni az este, legalábbis ami a Tankcsapda részét illeti.

img_20170405_113535.jpgAz előzenekarok a német Reload és a Pennhurst lesznek. A Reloadot a srácok korábbi külföldi bulijaikról már ismerhetik a szerencsések, a Pennhurst neve a Dolgozzátok Fel!-ről lehet ismerős. Ők az a zenekar, akik a Köpök rátok! révén felkerültek a feldolgozós album nagy nevei közé.

Most pedig következzen egy kis képösszeállítás az eseményről:

Tehát akkor április 28-án irány a Papp László Sportaréna, a kapuk 18:00-kor nyílnak, a kezdés 20:00-kor lesz. A jegyeket ITT tudjátok beszerezni, a sajtótájékoztató hanganyagát itt találjátok:

 

tankarena.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5212405331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum