RockStation

Katy Perry anno tüntetett is Marilyn Manson ellen

2017. április 15. - theshattered

katy-perry-marilyn-manson.jpgHa más nem, Kary Perrynek legalább a neve ismerős lehet még a legelvakultabb rockereknek is, hiszen bizonyos időközönként azért fel-felmerül a neve különböző médiumokban. Ő az a lány is, aki az USA Szikora Robijaként még tüntetett is a valaha szebb napokat látott, elvileg hamarosan új albummal, a Say10-el jelentkező Marilyn Manson ellen is. Aztán azért csak bejutott egy bulira és... majdnem meg is tetszett neki.

"Otthon a családi körben ismertük Madonnát és Marilyn Mansont is, mivel tüntettük a koncertjeik ellen." - mondta az énekesnő, aki egy Santa Barbara-i Manson koncertnél Hogyan találd meg Istent? címen szórólapokat is osztogatott (nyilván vevők voltak rá a MM fanok). Az ifjúsági lelkészével aztán meg is nézték a koncertet, amiről a következő véleménye volt: "Nagyon érdekes és különös volt, de azért meg is értettem. De a házunk vasárnap reggel és este, valamint szerda este templom volt, így nem ünnepeltünk Halloweent, Jézus hozta a karácsonyi ajándékokat és Bill O'Reillyt néztünk a TV-ben. Erről szólt a fiatalkorom és a tinédzseréveim is. Néhány akkori viselkedésmintát még azóta is követek."

De hogy miért mentek be egy olyan koncertre (értsd: adtak ki pénzt érte), ami ellen tüntettek, azt mi sem értjük. Mindenesetre legalább így tudták, hogy ki is az "ellenség", ellentétben sok más hasonló ellenfanatikussal.

Nem utolsó információ, hogy Marilyn Manson július 20-án a Budapest Parkba látogat. Mi ott leszünk, Katy Perry nem biztos.

bpark.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8912427073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum