RockStation

Kiszáll Ivan Moody énekes a Five Finger Death Punchból, vagy mégse?

2017. április 22. - sunthatneversets

ivan_moody.jpeg

Nem igazán adott interjúkat mostanában Ivan Moody, a Five Finger Death Punch énekese, akinek tavaly elég sok balhéja volt. Most azonban egy denveri rádiónak némileg összefüggéstelenül azt nyilatkozta, hogy 2017 végén kiszáll a zenekarból.

Az énekes állítólag új csapatára koncentrál majd, amely a Villain nevet viseli és a Coal Chamber egyes tagjai mellett a Gemini Syndrome zenészei vannak benne. Ahogy az interjúban mondta egyfajta keresztúthoz érkezett a csapat és az ő kapcsolata. Nagyon büszkék az együtt elért eredményekre, de eljött az ideje annak, hogy a saját útját kövesse.  A zenekar egyelőre nem kommentálta az énekes kijelentéseit.

UPDATE: Ivan Moody megerősítette, hogy marad a Five Finger Death Punch soraiban, a Villain csupán egy side-projekt lesz, mint Corey Taylornak a Stone Sour, vagy Maynard James Keenannek az A Perfect Circle (mellesleg mind a SS, mind az APC új albummal jelentkezik idén), azaz NEM lép ki az anyazenekarából.

"Mindannyian hihetetlen erősen dolgoztunk az elmúlt tíz évben, hogy felépítsük ezt a zenekart, senki sem fogja ezt elengedni csak azért, mert egy kiadó szabotálni akar minket. Sajnálom, hogy a média úgy értelmezte, hogy ott akarom hagyni a zenekart, de biztosíthatlak titeket, ez nem fog megtörténni."

További info: a Five Finger Death Punch még idén új albummal jelentkezik, amit a Prospect Park fog gondozni, aztán egész éves turnézás várható a zenekartól.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2312444567

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum