RockStation

Hallgasd meg a Carach Angren új dalát

2017. április 26. - theshattered

carach_angren.jpgDance And Laugh Among The Rotten címen fog június 16-án megjelenni a tizennegyedik életévébe lépő Carach Angren új lemeze, amely a zenekar szerint egy furcsa, bár a metalberkekben (legalábbis tematika szerint) annyira nem különleges szokással rendelkező lányról szóló koncept album lesz. Erről mutatták meg a Charlie című dalt, melyet itt, lentebb jól meg is hallgathattok.

A hivatalos közlemény így szól: "A Dance and Laugh Amongst the Rotten a horror metal mestereinek, a Carach Angrennek új epikus lemeze, ami egy az Oujia táblához egészségtelen szinten vonzódó fiatal lány megkísértéséről szól. A Dance and Laugh Amongst the Rottenen a Carach Angren a színházias metalzenéjét egy szemtelenük új magasságba repíti, összeolvasztva az extrém black metalt a gyönyörűen megkomponált vonós részekkel és hagyományos nagyzenekari elemekkel. A Carach Angren a legjobb formáját nyújtja, a Dance and Laugh Amongst the Rottent pedig évekig a metal album következő szintjeként fogják jellemezni."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9412455159

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum