RockStation

Nézd meg Doyle új videóját!

2017. május 14. - theshattered

0doyle2017_23_eredmeny.jpgÚj klippel jelentkezett a nemrégiben nálunk járt Doyle Wolfgang Von Frankenstein. A június 2-án megjelenő As We Die nagylemezen helyet kapó Run For Your Life egy B-kategóriás horror kisfilmet is kapott, melyet a lentiekben csodálhattok meg.


Doyle ezt mondta a horrorhoz fűződő viszonyáról: "Igazából nem szeretem a slasher filmeket. A szörnyekkel nőttem fel. Ott volt a A fekete lagúna szörnye, A farkasember, Frankenstein, ezek a szarok. Nekem ez volt az ijesztő. Szétvitte az agyamat. Aztán jöttek a srácok késekkel meg hokimaszkokkal. Ez tényleg megtörténhet, szóval engem nem is ijesztett meg egyáltalán. Szeretem, ha megdolgoztatják a fantáziámat, mint az Alien filmek. Emlékszem, amikor John Carpenter megcsinálta A Dolog című filmet. A Necrossal együtt néztem meg. Mind a kettőnk bandája ment és senki nem szólalt meg, amíg véget nem ért a film. Ez az, amit szeretek."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4712503635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum